Logg inn »
Login
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?

TOPO-KART FOR NUVI/ZUMO-SERIEN

GARTOPO NORWAY
EAN: 7090025251009
Antall:
Veil. pris u/mva.: 319,20
Beregnet lagerbeholdning: 0

Topo Norway

Stor nyhet for alle Nüvi-eiere! 
Topografiske friluft/turkart har til nå bare vært tilgjenglig for de mer eksklusive håndholdte GPS modellene. Nå blir det mulig for folk flest å benytte sin vanlige bil-GPS også i skog og mark, med Topo Norway får man topografiske friluft/turkart for hele Norge. 

Merk at Nüvi ikke er vanntett, så ta dette med i betraktning før du tar den med ut i skog og mark.

 

Utmerket off-road - tur og friluftskart for folk flest
Her får man stier, traktor, gang- sykkelveier og lysløyper, samt merkede stier og turisthytter fra Den Norske Turistforening. Veibommer er med slik at man ser hvor en ikke kommer videre med bil. De vanlige bilkartene har ca. 5.000 stednavn, men med Topo Norway får man tilgang til over 200.000 søkbare stednavn. I tillegg får man ekstra bakgrunnskart som; høydekurver, elver, bekker, vann, myr og verneområder, som hjelper når man skal navigere i skog og fjell.

Topo Norway gir et godt landsdekkende friluftskart for folk flest, men er ikke ment som noen erstatning for ”proffserien” Topo Adventure kart til håndholdte GPS’er som innholder vesentlig mer og detaljert topografisk informasjon.

Perfekt for alle som ønsker å finne frem til et idrettsanlegg.
I tillegg inneholder Topo Norway over 40.000 POI’er (point of interest) med friluft og sportsaktiviteter. Her finner man alt fra badeplasser, og innfallsporter for turstier og langrennsløyper, til alle typer sportsanlegg som; fotball, håndball, friidrett, tennis, svømming, alpin, ishockey + m.m (over 50 idrettskategorier).

 

GPS kartene leveres på SD/Micro-SD kort klart for bruk direkte i bil-GPS’en, og legger seg automatisk på toppen av veikartene. Man kan enkelt slå av/på Topo Norway når man ønsker, og kartene. Topo Norway er kompatible med alle nyere Garmin bil-GPS’er. 

« Tilbake til oversikten
BEMA gir deg over 40 års erfaring og spisskompetanse innen bildeler og utstyr. Vi er kjent som en god samarbeidspartner som tilbyr et bredt og dypt varelager, god support, gode betingelser og teknisk innsikt.

Les mer om BEMA »
Bildeler og utstyr
- til hele Norges bilpark!